SATOH Hirotaka Architects
JapaneseEnglish

Awarded at the XNUMXth NISC Isoband Design Contest


2012.01.01

Isoband Design Contest

"EX"Received the Jury Prize / Kazuhiro Kojima Prize out of 6 entries in the 304th NISC Iso Band Design Contest.
The EX, which faces a busy scramble intersection, aims to become a core facility that changes the streets in front of the aging Chiba station. The traffic flow space is concentrated in the stairwell on the shopping street side, and the design is integrated with the bustling shopping street through a highly transparent curtain wall.
The outer wall combines metal sandwich panels with different working widths to create a sharp, expressive appearance with sharp random joints.

> EX details
> Official award page

News related to EX-bldg.

12.01.25
6th Iso Band Design Contest Awards Ceremony
12.01.01
Awarded at the XNUMXth NISC Isoband Design Contest
10.09.27
Published in “NA Selection Book Site and Ground Kihon”
10.03.01
EX is introduced in store architecture
09.03.19
Chiba EX Building added
08.12.15
Chiba EX Building Tape Cut
08.12.05
Chiba EX Building opens