Green Park Nihonbashibakurocho

| DATA

  • Design: SATOH Hirotaka Ikeda Tatsuhiko
  • Site: 202-4, 52, 53, XNUMX-chome, Nihonbashi Bakurocho, Chuo-ku, Tokyo (lot number)
  • Use: Apartment
  • Structure: Reinforced concrete 14 floors above ground
  • Site area: 375.17m2
  • Building area: 284.98m2
  • Total floor area: 3,489.74m2
  • Completion: 2017.10
  • Photo: SATOH Hirotaka

| CONCEPT

Design supervision of the exterior and entrance of an apartment in Nihonbashi.
The theme was how to design a narrow entrance like a hallway that was only 2.2m wide.
Utilizing the ceiling height of 3.35m, the ceiling was mirror-attached to create a more open space, creating a light wall as high as 6.7m. On the facing wall, the unglazed tile used for the outer wall is stretched as it is, so that consciousness goes to the light wall.

You may also like

Recently viewed